Opbouw van het dieet

Het Elegance HCG Oral dieet helpt om op een verantwoorde manier af te slanken en de gezondheid te verbeteren. De Elegance HCG Oral oplossing zorgt ervoor dat het hongergevoel verdwijnt en stimuleert verbranding van het mobiele vet, het vet dat opgeslagen is rond de heupen, dijen, buik, billen en bovenarmen, maar laat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit en bescherming biedt aan de organen, onaangetast. Het overtollige vet verdwijnt zo en de voor veel mensen typische probleemgebieden worden efficiënter aangepakt.

Het Elegance HCG Oral dieet bestaat uit 2 belangrijke fases: het HCG dieet en de Stabilisatieperiode.

Het HCG dieet

Gedurende 14, 23 of 30 dagen neemt u dagelijks een ampul Elegance HCG Oral oplossing en volgt u het bijgeleverde vetvrije en koolhydraatarme 500 kilocalorieën dieet. De Elegance HCG Oral oplossing zorgt ervoor dat het dieet eenvoudig vol te houden is en u voldoende energie heeft voor uw dagelijks leven. De bijgeleverde vitamine B12 versterken dit effect nog extra.

Bij elke Elegance HCG Oral kuur ontvangt u een uitgebreide bijsluiter en een smakelijk dieetadvies.

De Stabilisatieperiode

Na het HCG dieet duurt het, zoals Dr. Simeons in zijn boek Pounds & Inches ook aangeeft, ongeveer 3 weken voordat uw nieuwe gewicht stabiel is.

Tijdens deze drie weken, die wij de stabilisatieperiode noemen, is het heel belangrijk om de richtlijnen van koolhydraatarme voeding te volgen. Dit voorkomt het jojo-effect en helpt u om een nieuw, gezond eetpatroon op te bouwen.

Een duidelijke uitleg over de Stabilisatieperiode ontvangt u bij elke Elegance HCG Oral kuur.

De Elegance HCG Oral kuur zorgt niet alleen voor gewichtsverlies maar ook voor een energieker, gezonder leven na afronding van de kuur met een gezonder voedingspatroon. Kortom, geen dieet met een korte termijn visie, maar daadwerkelijk blijvend afslanken!