Wat is Elegance HCG Oral?

Elegance HCG Oral kan wel een ‘hormoonvrije HCG Afslankkuur’ genoemd worden. De Elegance HCG Oral oplossing wordt gecreëerd door middel van geavanceerde computer apparatuur (de nieuwste ontwikkeling op het gebied van preventieve geneeskunde) en is een unieke combinatie van bio-energetisch zeer krachtig omgezet HCG in L-carnitine ondersteund door onder andere chroom (draagt bij aan een stabielere suikerspiegel) en selenium (voor de bevordering van diverse ontgiftingsreacties).

Het is GEEN medicijn en compleet veilig. Elegance HCG Oral bevat geen hormonen, alleen de elektronische signaturen.

Hoe werkt het HCG dieet?

Gedurende 23 dagen gebruikt u dagelijks de Elegance HCG Oral ampullen en volgt u het bijgeleverde dieet. Het dieet is streng en zou zonder de HCG druppels niet vol te houden zijn. De Elegance HCG Oral ampullen remmen echter het hongergevoel en zorgen ervoor dat u zich goed voelt en voldoende energie heeft.

De Elegance HCG Oral oplossing zorgt ervoor dat het zogenaamde structurele vet; vet dat in de spieren zit en uw organen beschermt niet verdwijnt. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat het mobiele vet (op de heupen, buik, billen, etc.) verdwijnt.

Wat doet HCG eigenlijk?

Door zeer kleine hoeveelheden HCG toe te dienen wordt, door beïnvloeding van de hypothalamus, de vetverbranding geactiveerd en wordt het hongergevoel onderdrukt. Op deze manier kan men zonder problemen een streng dieet volgen; dagelijkse werkzaamheden kunnen worden volgehouden zonder gevoel van slapte en vermoeidheid. Het tegendeel is zelfs waar: HCG geeft extra energie waardoor men zich beter en fitter voelt. Gecombineerd met een vet- en vrijwel zetmeelvrij 500 kcal dieet zorgt dit voor een onmiddellijk gewichtsverlies zonder hongergevoel.

Het verschil tussen de klassieke HCG Afslankkuur en Elegance HCG Oral

HCG (Humane Chorion Gonadotropine) is een hormoon die bij mannen en vrouwen in het bloed kan worden gevonden. Bij mannen heeft het onder andere een functie bij het indalen van de zaadbal op jeugdige leeftijd. Bij vrouwen wordt dit hormoon tijdens de eerste vijf maanden van de zwangerschap aangemaakt. De HCG zorgt er dan mede voor dat zowel moeder als kind in een optimale conditie blijven.

Daarnaast wordt HCG uit urine gehaald van zwangere vrouwen door Moeders voor Moeders om vrouwen die moeite hebben om zwanger te raken te helpen. Om deze reden en omdat HCG een hormoon is, komt de klassieke HCG afslankkuur nogal eens in opspraak en rijst de vraag hoe ethisch verantwoord het is om het hormoon HCG te gebruiken om af te slanken.

Elegance HCG Oral is hormoonvrij

Daarom is Elegance HCG Oral ontwikkeld.

Elegance HCG Oral maakt gebruik van hetzelfde principe als het klassieke HCG dieet, echter dan zonder het daadwerkelijke hormoon. Door gebruik te maken van geavanceerde computergestuurde apparatuur worden de eigenschappen van HCG gekopieerd. De werking is hierdoor gelijk maar dan zonder hormonen!

GEEN injecties

Een ander voordeel van Elegance HCG Oral is dat het niet, zoals de klassieke HCG hormonen, geïnjecteerd hoeft te worden. Het Elegance HCG Oral dieet bestaat uit kleine dagelijkse ampullen vloeistof die u simpelweg moet innemen.

Elegance HCG Oral is geen medicijn en is daarom zonder recept te verkrijgen!

Voor wie is het Elegance HCG Oral dieet bedoeld?

Het Elegance HCG Oral dieet is bedoeld voor iedereen die moeite heeft om op eigen kracht af te vallen. Elegance HCG Oral helpt u om die winterkilo’s kwijt te raken, om u weer lekkerder in uw vel te laten zitten door u te helpen juist op de moeilijke plaatsen af te slanken. Maar Elegance HCG Oral is daarnaast ook zeer geschikt om op een verantwoorde manier gewicht te verliezen en het jojo-effect te voorkomen.

U kunt het Elegance HCG Oral dieet volgen als uw BMI-waarde niet lager is dan 20. Dit kunt u uitrekenen door uw gewicht (in kg) te delen door uw lengte (in meters) in het kwadraat:
gewicht / lengte2.

“Aanbevolen voor iedereen die serieus wil afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen”
Vetvrij.com